Kuvat ovat viitteellisiä. Kaikkia esitettyjä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavana Suomessa. Värit voivat erota hieman maalipinnan ja verhoilumateriaalien todellisista väreistä. Viimeisimmät tiedot saat Nissan-jälleenmyyjältäsi.

TASOKASTA SUOJAA

Nissanin edistyneessä turvatyynyjärjestelmässä on kaksivaiheiset, turvavyö- ja matkustajatunnistimilla varustetut turvatyynyt, jotka säätävät täyttöasteen törmäyksen voimakkuuden ja turvavyön käytön mukaan. Istuinten kaksipuoliset turvatyynyt liikkuvat mukanasi säätäessäsi istuimen asentoa, ja ovissa olevat sivuturvatyynyt suojaavat päätäsi.  

KUN ON PYSÄHDYTTÄVÄ

Lukkiutumaton jarrujärjestelmä (ABS) pumppaa jarruja nopeammin kuin itse koskaan pystyisit, mikä auttaa säilyttämään ohjauksen hallinnan estämällä pyörien lukkiutumisen. Jos sinulla on kuormaa tavaratilassa, elektroninen jarruvoiman jako (EBD) tunnistaa lisäpainon ja lähettää lisävoimaa takajarruihin, samalla kun hätäjarrutustehostin maksimoi jarrutusvoiman siten, että urheiluautosi pysähtyy nopeammin. Jos on havaittavissa ali- tai yliohjausta, ajovakaudenhallintajärjestelmä (VDC) voi vähentää moottorin tehoa ja jarruttaa yksittäisiä pyöriä auttaen sinua pysymään haluamallasi ajolinjalla.

Kuvat ovat viitteellisiä ja kaikkia esitettyjä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavana Suomessa. Varusteiden saatavuus riippuu varustetasosta. Viimeisimmät tiedot saat Nissan-jälleenmyyjältäsi.


NissanConnectin käyttökielenä suomi/ruotsi. Ajotietokoneen käyttökielenä englanti. Nissanin hallinnan ulkopuolella olevat kolmannet osapuolet saattavat tarjota palveluja ja sovelluksia, jotka saattavat muuttua ilman ilmoitusta tai vastuuta Nissanin tai sen edustajien taholta (mukaan lukien rajoituksetta kolmansien osapuolten peruuttamat/keskeyttämät palvelut). Tietyt toiminnot edellyttävät yhteensopivaa puhelinta tai laitetta, joka ei sisälly ajoneuvoon. Matkapuhelinverkot ovat matkapuhelinoperaattoreiden tarjoamia – ne eivät ole Nissanin hallinnassa. Matkapuhelinverkot eivät ole saatavilla kaikilla alueilla. Verkkovierailu- ja/tai datamaksuja saattaa aiheutua. Nissan ei ole vastuussa palvelumuutoksista aiheutuvista laitteiden vaihdoista tai päivityksistä (tai niihin liittyvistä maksuista), joita ehkä vaaditaan, jotta palveluiden käyttöä voi jatkaa.