370Z Roadster

370Z-AVOAUTO – TUNNE TUULI HIUKSISSASI

  • Hinta alkaen
LEGENDAN SYDÄN

Sielukas kuuden sylinterin moottori on ollut osa menestysreseptiä Nissan Z:n koko olemassaolon ajan. Tässä tapauksessa kyse on VQ V6 -moottorin neljännestä sukupolvesta. Tämä merkitsee 3.7 litran voimaa, joka on viimeistelty VVEL-teknologialla (Variable Valve Event and Lift) – fiksulla järjestelmällä, joka säätää venttiilin avautumisen ja ajoituksen siten, että vasteajat ovat lyhyempiä ja vääntömomenttikäyrä laajempi.

Kuvat ovat viitteellisiä ja kaikkia esitettyjä ominaisuuksia ei välttämättä ole saatavana Suomessa. Varusteiden saatavuus riippuu varustetasosta. Viimeisimmät tiedot saat Nissan-jälleenmyyjältäsi.

SIIRRY SEURAAVAAN VAIHEESEEN

You+Nissan

You+Nissan-etuohjelmasta Nissan-omistajat löytävät kaiken, mitä Nissanista nauttimiseen tarvitaan. Pääset hyödyntämään ainutlaatuiset edut ja saat tärkeää tietoa. You+Nissan on sinun kohtaamispaikkasi Nissanin kanssa.

Pysy ajan tasalla

Lue sähköinen uutiskirjeemme, niin saat tietää, mitä Nissanilla tapahtuu – kirjeestä saat tuoreimmat tiedot tuotteista, palveluista ja uusimmista houkuttelevista tarjouksista.