5 VUODEN / 160 000 KILOMETRIN TAKUU*

Nissan lupaa huolehtia autostasi peräti 5 vuoden / 160 000 kilometrin ajan*, koska kovatkin kaverit tarvitsevat hieman huolenpitoa.

5 vuoden tai 160 000 km:n suoja puskurista puskuriin

5 vuoden tai 160 000 kilometrin takuumme* kattaa koko auton valmistusviat etupuskurista takapuskuriin. Mekaanikko korjaa tai vaihtaa takuun piiriin kuuluvat osat veloituksetta, jotta voit ajaa luottavaisin mielin.

5 vuoden takuu maalipinnalle – kattaa korin maalin

Takuuseen sisältyy 5 vuoden takuu maalipinnalle. Jos autosi koriin tulee maalivikoja, ei hätää: takuu kattaa ne 5 vuoden tai 160 000 kilometrin ajan*.

5 vuoden takuu alkuperäisillä Nissan-osilla ja -lisävarusteilla

5 vuoden tai 160 000 kilometrin takuu* sisältää myös Nissanin alkuperäisten osien ja lisävarusteiden 5 vuoden takuun, joka kattaa Nissanin materiaali- tai valmistusviat.

5 vuoden Roadside Assistance -tiepalvelu

Olipa kyseessä takuun piiriin kuuluva tai kuulumaton tapahtuma tai onnettomuus, autosi takuuseen kuuluu 5 vuoden ajan Roadside Assistance -tiepalvelu, joka on käytettävissäsi ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

NV200:n 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu

12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu paketti- ja avolava-autoillemme (6 vuotta kuorma-autojen kohdalla) varmistaa korvauksen, mikäli korin peltilevyihin tulee sisäpuolelta ulkopuolelle ulottuva, ruostumisesta johtuva reikä materiaali- tai valmistusvian vuoksi.

Täysin siirrettävissä

5 vuoden tai 160 000 kilometrin takuu* on täysin siirrettävissä, mikäli ajoneuvolla on myyntihetkellä ikää alle 5 vuotta ja sillä on ajettu alle 160 000 kilometriä. Jäljellä oleva takuu siirtyy siten uudelle omistajalle, joka voi nauttia ajamisesta turvallisin mielin.

MISSÄ JA MILLOIN TAHANSA: NISSAN TUKEE SINUA JA YRITYSTÄSI

Nissanin kevyet hyötyajoneuvot ovat valmiina tarttumaan jokapäiväisiin haasteisiisi markkinoiden johtavalla 5 vuoden tai 160 000 kilometrin valmistajan takuulla*. Euroopassa Nissan-hyötyajoneuvot hyötyvät tästä lupauksesta ja takaavat ostajalle mielenrauhan viideksi vuodeksi.

ERIKOISTUNUT HYÖTYAJONEUVOVERKOSTO

Nissan-hyötyajoneuvomallisto tarjoaa kattavan huoltoverkoston, kilpailukykyiset rahoitusratkaisut ja laajat mahdollisuudet räätälöidä auto yrityksesi tarpeisiin. Saatavana on myös kilpailukykyinen Nissan-hyötyajoneuvojen Jatkoturva. Ei siis syytä huoleen.

HUOLTOPALVELUT

Jos auto hajoaa, se harmittaa. Jos taas hyötyajoneuvo hajoaa, se on vakava isku yrityksellesi. Hyötyajoneuvo ei ansaitse elantoaan seisomalla huollossa. Siksi teemme töitä varmistaaksemme, että hyötyajoneuvosi pysyy siellä, mihin se kuuluu – tien päällä, paiskimassa töitä puolestasi.

NISSAN-HUOLTOSOPIMUKSET

Voit solmia Nissan-jälleenmyyjäsi kanssa Nissan-huoltosopimuksen, joka sisältää huollon ja kunnossapidon yrityksellesi parhaiten sopivalle kilometrimäärälle ja ajanjaksolle. Tällä todellisen mielenrauhan tarjoavalla sopimuksella varmistat, että Nissan-hyötyajoneuvosi kunnosta huolehtivat työlleen omistautuneet Nissan-teknikot.

5 VUODEN ROADSIDE ASSISTANCE -TIEPALVELU

Olipa kyse auton hajoamisesta, onnettomuudesta tai takuun piiriin kuulumattomasta tapahtumasta, yleiseurooppalainen palvelumme on käytössäsi ympäri vuorokauden jokaisena vuoden päivänä. Lähetämme tiepalvelun nopeasti avuksesi. Jos autosi ei ole ajokunnossa vielä muutaman tunnin kuluttuakaan, tarjoamme käyttöösi vaihtoehtoisia liikkumismahdollisuuksia korjauksen ajaksi.

* Valmistajan 5 vuoden takuu rajoittuu 160 000 kilometrin ajomatkaan hyötyajoneuvomalliston osalta (eNV200:a lukuun ottamatta: 5 vuoden / 100 000 kilometrin valmistajan takuu voimansiirrolle, 3 vuotta / 100 000 km auton muille osille)

TUTUSTU
HYÖTYAJONEUVOMALLISTOOMME

Valmistajan takuun ehdot

Tarvitsetko lisätietoja? Katso kaikki tärkeät tiedot täältä.

LUE LISÄÄ >