YRITYSMYYNTI

KAIKKI MITÄ YRITYKSESI LIIKKUAKSEEN TARVITSEE

Päätöksentekijänä tiedät, että jokaisella organisaatiolla on yksilölliset tarpeensa.Tämä pätee yhtälailla myös sen käyttämiin autoihin. Nissan-yritysmyynnissä olemme kokeneita vastaamaan kaiken kokoisten yritysten ja organisaatioiden vaihteleviin tarpeisiin. Nissanilla me sopeudumme tarpeisiinne, ei päinvastoin.


Laaja mallistomme kattaa kaiken tyylikkäistä ja erottuvista henkilöautoista nelivetoisiin voimanpesiin sekä tehokkaisiin hyötyajoneuvoihin. 100% sähköisillä, päästöttömillä LEAF- ja e-NV200 malleilla olemme edelläkävijä myös sähköautoissa. Nissan on räätälöinyt viimeisimpien malliuudistusten yhteydessä työsuhdeautoilijoille Business 360 –malliston, jossa on yhdistetty huippuvarusteet alhaiseen verotusarvoon. Mukana on myös nelivetomalleja.

Meidän kanssamme kaikki on hoidossa:
Kaikilla henkilöautoillamme on kattava 3 vuoden / 100 000 km valmistajan takuu, sisältäen Euroopan laajuisen Nissan Pan Europe Tiepalvelun. Nissan 5* Jatkoturvalla saat jatkettua mielenrauhaa jopa viideksi vuodeksi. Nissan-hyötyajoneuvojen takuu on 5 vuotta tai 160 000 km (kumpi tahansa täyttyy ensiksi, poislukien e-NV200, jolle valmistajan takuu on 5 vuotta / 100 000 km sähköauto-osien osalta ja 3 vuotta / 100 000 km muun ajoneuvon osalta). Verkostomme valtuutetut huoltopisteet huolehtivat siitä, että paras huolto ja ylläpito ovat aina ulottuvillasi.


Olemme ylpeitä voidessamme tarjota kaiken tämän ja paljon muuta. Sinä tiedät tarpeesi, meidän tehtävämme on löytää niihin joustavat ratkaisut, joihin sisältyy mm. räätälöity rahoitus sekä huipputason palveluasenne.Haluamme tehdä sinulle markkinoiden kilpailukykyisimmän tarjouksen.

Kysy ihmeessä lisää!

 

 

YHTEYSTIEDOTYHTEYSTIEDOT

ETSI JÄLLEENMYYJÄ

LATAA ESITE

BUSINESS 360- MALLISTO

LATAA HINTA- JA TUOTETIEDOT

VARAA KOEAJO

NISSAN YRITYSMYYNNIN ESITE

PALVELUT